El passat dimecres 27 de juny es va celebra el Sopar Solidari d’acidH al Monestir de Pedralbes.

Abans del sopar, els assistents van poder conèixer els secrets del Monestir de Pedralbes, al qual estem molt agraïts per cedir-nos l’espai i oferir-nos la visita guiada.

A continuació, la Marta Marta Rodríguez, antiga alumna de l’Escola de Vida Montserrat acidH, va ser la conductora de l’acte i a més d’oferir-nos de primera mà el seu testimoni, va guiar als assistents en els jocs sensorials que van ser tota una experiència.

El servei de catering de l’acidH Shuup, va ser l’encarregat d’elaborar i servir als gairebé 100 assistents a l’acte.

Aquest sopar es va celebrar per recaptar fons destinats a la bossa de beques de l’acidH. Volem agrair doncs a totes les persones i empreses que van fer la seva aportació, tant als que van assistir com els que tot i no poder venir, la seva col•laboració.

La suma d’aquestes aportacions és molt important per poder seguir ajudant a molts joves amb dificultats d’aprenentatge i moltes mancances socials, és per això que destinarem la quantitat recollida en aquest sopar a la bossa de beques que oferim als més necessitats.

Si els qui esteu llegint aquesta notícia voleu col•laborar en aquest fons de beques, podeu fer-ho mitjançant aquest enllaç.

Moltes gràcies doncs a tots els assistents al sopar: Anticipa, Forns Rovira,  Fundació Catalana de Pneumologia, Inpacte, Laboratoris Ferrer, Natura Bisse, Obra Social La Caixa, Valores & Marketing  i al Monestir de Pedralbes.

  

Share This