Qui som
Atenció integral a les persones amb Funcionament Intel·lectual Límit (FIL) i Discapacitat Intel·lectual Lleu (DIL) i oberta a altres limitacions socials.
Associació acidH
Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà
Es una entitat declarada d’Utilitat Pública que des de 1994 treballa per l’atenció de les persones amb funcionament intel·lectual Límit (FIL) i discapacitat intel·lectual lleugera (DIL), la principal funció de la qual és la prestació de serveis per cobrir les seves necessitats a nivell social, laboral i formatiu i dedicada a millorar la seva qualitat de vida.
Fundació Privada Tutelar acidH
Neix el març de 1998 i dóna resposta a les demandes dels pares preocupats pel futur dels seus fills quan ells no hi siguin i a les situacions de desemparament i claudicació familiar. El seu objectiu és cobrir les necessitats de suport, protegir i garantir els drets i promoure l’autonomia de les persones amb funcionament intel·lectual Límit (FIL) i discapacitat intel·lectual lleu, d’acord amb les figures jurídiques de protecció previstes legalment.
Associació acidH
Òrgans representants
Assemblea de socis/es i junta directiva
Pia Ferrer i Jeremies
Presidenta
Rosa Baró i Sans
Vocal
Elisenda Campos i Pino
Vocal
Joaquim Poch i Sala
Vocal
Esteve Cabré i Puig
Vocal
Antoni Balcells i Sanahuja
Vocal
Miquel Fitó i Badal
Vocal
Ferran Duran Azema
Vocal
Mari Carmen Salinas Molina
Vocal
Gerència
Eduard Ballester i Muñoz
En llocs petits…, molta gent petita… fa coses petites…. que canvien el món (proverbi africà) . Aquest proverbi recull la meva trajectòria de més de 25 anys que porto treballant de forma professional i voluntària al tercer sector. Em defineixo com a un veterinari social, que vol aportar de forma discreta però compromesa, el meu granet de sorra per una veritable transformació social en un món molt injust, que he pogut viure també a països de l’hemisferi sud, com a cooperant internacional.
Actualment puc gaudir com a gerent de l’acidH, una entitat social que treballa per a les persones amb IL i discapacitat intel·lectual lleu, on la raó de ser de la nostra feina és contribuir, des del nostre compromís ètic i moral, a que cada persona amb discapacitat
intel·lectual i les seves famílies, puguin desenvolupar el seu projecte de vida i així promoure la seva inclusió com a ciutadans de
ple dret en una societat més justa i solidària.
Organigrama
Fes clic a sobre per ampliar-lo.
Memòries d’activitats i comptes anuals auditats
Pots cercar tot allò que necessitis a la nostra secció de recursos o bé fent servir el nostre cercador integrat al menú. No ho trobes? Contacta amb nosaltres mitjançant el nostre formulari de contacte i t’ho enviem.
Fundació Tutelar acidH
Òrgans de Govern
Patronat
Pia Ferrer i Jeremias
Presidenta
Ismael Adell i Hierro
Patró
Esteve Cabré i Puig
Patró
Abadia de Montserrat
Patró
Ferran Duran Azema
Patró
Lluís Ezequiel Pedrerol i Durall
Patró
Comissió delegada
- Antoni Balcells Sanahuja. President Fundació
- Ismael Adell i Hierro. President Associació
- Miquel Fito i Badal. Secretari Fundació
- Pius Camprubí Jamila. Tresorer
- Pia Ferrer i Jeremias. Vicepresidenta
- Lluís Ezequiel Pedrerol i Durall. Secretari Associació
- Ferran Duran Azema
- Esteve Cabré i Puig. Vocal
Consell assessor
- Àngel Font
- Jaume Ferrer Sancho
- Juan José López Burniol
- Francesc Torralba Roselló
- Jordi Peña Casanova
- Enric Puig Jofra
Comitè d’Honor
- Joaquima Alemany Roca
- Eugeni Gay Vendrell
- Provincial dels Jesuïtes
- Josep Lluís Vilaseca Guasch
- Pasqual Balañà
- Joaquim Cervera
- Eduard Fonts
- Montse Pintó
- Xavier Puigdollers Noblom
Gerència
Silvia García Nogué
Advocada de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona i Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UOC, he dedicat la major part de la meva vida professional al desenvolupament de projectes socials. Fa més de 10 anys que tinc l’oportunitat de treballar a l’acidH el que és una oportunitat per crèixer cada dia personal i professionalment.
Personalment per que aprenc de cada una de les persones que troben en l’entitat la seva veu, i professionalment per que és un repte trobar l’equilibri entre donar servei de qualitat al major número de persones possibles i fer-ho d’una forma viable i sostenible.