Àrea de voluntariat

Disposes d’una hora a la setmana?

Suficient per aportar el teu gra de sorra.

Desenvolupament personal

Nodreix-te d’una experiència enriquidora col·laborant en un projecte social.

Transformació social

Aporta les teves habilitats per ajudar en la integració social.

Sensibilització

Acosta les persones a conèixer la realitat del col·lectiu amb IL.

La veu dels nostres voluntaris

Soc voluntària a l’Acidh (Espai social Can Gelabert) per voluntat pròpia, per convicció, per empatia, perquè vaig decidir passar a l’acció i participar en un projecte que té per objectiu millorar la vida de les persones amb més dificultats.

Ser voluntari és un exercici de donar i rebre. Jo miro de donar-los el meu temps, implicació, compromís i entusiasme i d’ells rebo, coneixements, amistat, agraïment, estimació i en definitiva, experiències de vida que em fan millorar cada dia com a persona. Aquest intercanvi per a mi ja s’ha convertit en imprescindible i ells són com la meva “segona família”

Ser voluntari és tot això i més, és creure en què els petits canvis transformen el món i voler formar-hi part.

Mònica Taboada

Voluntària

Despres de la jubilació vaig creure que podia col·laborar amb el meu temps, coneixements i habilitats en aquelles tasques que ajudessin a l’acidH a portar a terme les seves activitats.

La experiència ha estat molt positiva i enriquidora i em sento plenament integrada dins el col·lectiu.

Pilar Bonany

Voluntària

Estic convençut que prestar el petit ajut d’un voluntariat de 2 hores setmanals és el que em manté en contacte amb allò que importa, i com que el que realment importa és la gent, per això poder atendre els vostres tutelats, indubtablement em fa estar despert i atent a les necessitats reals de les persones.
Hi ha persones que demanen les coses de manera molt sorollosa, i d’altres que les demanen sense paraules.
Aquest escoltar la demanda silenciosa és el que sento que he de fer a cada sessió.
Per això us estic agraït, per aquesta oportunitat per afinar la meva oïda i així cada dia aprendre una mica més a conèixer millor a tots els éssers que m’envolten.

Miguel Abril

Voluntari

Després d’una llarga vida laboral de 50 anys, et trobes que l’endemà mateix ja no tens cap obligació de fer res. Això, que per una banda pot ser com un alegre alliberament, per l’altra també és un sentiment de punt i final d’alguna cosa… Potser d’inutilitat?

És per això que comences a pensar a què pots dedicar-hi tantes hores, on pots descarregar aquest sentiment de fi de cicle.

Com que malauradament tant el país com la societat estan mancats de tantes coses, ràpidament et ve la resposta i el voluntariat és segurament la més agraïda i la que més et recompensa.

Joan Serra

Voluntari

Nombre de voluntaris i voluntàries aquest any

Nombre voluntaris i voluntàries acumulats

Voluntariat sense límits

Projectes en què està present el voluntariat

No et quedis amb dubtes.

Amb el suport de: