Salvem els nostres patis !

Tot l’alumnat necessita un recés, l’alumnat de l’Escola Vida Montserrat-acidH no és diferent. Les persones amb Intel·ligència Límit (IL) o Discapacitat Intel·lectual (DI) Lleu necessiten, més que altres persones, espais on socialitzar, on relaxar-se, fer amistats, fer esport, en definitiva gaudir d’espais de lleure.

Després del confinament del mes de març pel COVID-19 i el toc de queda d’octubre, els ha tocat veure mancada la seva llibertat de moviments i d’espais de socialització. Ara ho necessiten més que mai!

Des de març hem adaptat aules, distribuït grups, senyalitzat l’edifici, creat espais online per seguir el curs, hem fet molt per la cura de la salut d’alumnes i professorat.

Ara ens cal actualitzar els patis, necessiten manteniment constant:

Proteccions dels pilons als dos patis i l’escala d’emergència 3.500€.  Aquestes proteccions les necessitem per que davant una caiguda, una empenta, una entrebancada no es facin mal si piquen contra la columna o pilons.

Nova reixa a un dels patis 1.500€, per evitar que l’alumnat traspassi a l’altra ala de l’edifici que no te les valles altes a la façana exterior.

Pintar un dels patis 3.000€. La pintura cau a trossos, fa un parell d’anys que esperem posar-hi remei.

Sempre hem mantingut espais segurs d’esbarjo, us demanem un cop de mà per seguir mantenint la qualitat del seu temps de lleure!

Gràcies!

Altres formes de realitzar el teu donatiu

LA CAIXA

ES93 2100 30 03542200636233

 

PER QUALSEVOL DUBTE:

Telèfon: 93 285 99 77

 

COMPTES CLARS:

Si tens qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres fent clic a Contacta o trucant al 93 285 99 77