Àrea psicosocial

Atenció psicològica, psiquiàtrica i logopèdica a les persones amb capacitat intel·lectual límit i discapacitat intel·lectual lleu que presentin dificultats o trastorns susceptibles d’atenció terapèutica.

L’Àrea psicosocial engloba tres departaments orientats a l’assessorament i millora del benestar de les persones amb discapacitat intel·lectual lleugera o intel·ligència límit, de les seves famílies i dels professionals que treballen amb ells.

 

Centre de Psicologia i Logopèdia (CPLA)

Creat el 1995 des de la necessitat d’un bon diagnòstic a les persones amb capacitat intel·lectual límit. També s’oferia atenció psicològica, psiquiàtrica i logopèdica. Estem oberts a la població general d’adolescents, adults, parelles i famílies que requereixin de tractament i/o seguiment psicològic. Abordem la situació personal de cada pacient de manera integral. Entenem la salut com l’equilibri de factors biològics, psicològics i socials que interaccionen i s’influencien entre sí.

Diagnòstics, psicologia, logopèdia i reeducacions psicopedagògiques.

 

Espai famílies

Per ajudar a les persones amb discapacitat intel·lectual és imprescindible l’entorn familiar. Oferim assessorament, grup de suport familiar “el café dels Dilluns”, i l’escola de pares.

 

Formació

Interna reciclatge professional dels treballadors i col·laboradors de la nostra entitat.
Externa a altres col•lectius o entitats del sector. Realitzem xerrades, col·loquis o cursos a mida per compartir els nostres coneixements teoricopràctics, adquirits mitjançant l’experiència.
Curs bàsic d’intervenció en persones amb discapacitat. Intervenció educativa en les persones amb capacitat intel·lectual límit. Integració laboral de les persones amb intel·ligència límit.