El documental social  “Viure al límit. Una mirada al límit de les capacitats”, un projecte impulsat per l’entitat Càmeres i Acció i la Fundació AcidH Pro-persones amb Intel.ligència Límit, es tornarà a veure el proper 28 de novembre a les 20.00h als Cinemes Texas de Barcelona, per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Durant la sessió, apart del visionat de la pel·lícula, es llegirà un manifest  per Commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, i posteriorment hi haurà un col·loqui amb les actrius, actors i les entitats del districte, moderat pel periodista Josep Maria Soro.

El llargmetratge ha comptat amb la participació de 6 persones diagnosticades amb intel·ligència límit, que han treballat la seva autonomia de manera comunitària i s’han apoderat de tècniques audiovisuals que sovint són excloents amb col·lectius en risc social. L’Associació Càmeres i Acció utilitza la tècnica audiovisual com a eina d’intervenció i transformació social. Aquí podeu llegir més informació sobre la pel·lícula i el projecte.

L’activitat és gratuïta i comptarà amb servei de llengua de signes i servei de subtitulació.

Us convidem a assistir-hi!

Share This