Al 2019 l’acidH ha complert 25 anys.

L’Eloi, l’Adela, el Manuel, l’Ana Maria, l’Àngel i la Judit, ens expliquen la seva experiència a l’acidH.

25 anys fent visibles les persones amb intel·ligència límit

Des del 1994, l’Escola de Vida Montserrat d’acidH dóna resposta socioeducativa, formativa i terapèutica a noies i nois adolescents d’edats compreses entre els 12 i els 18 anys, amb capacitat intel.lectual límit i discapacitat intel.lectual lleugera. “El més important que aconsegueix l’Escola de Vida Montserrat és que els nois i noies es troben que formen part d’una comunitat.” Judith Reig – Directora de l’ Escola de Vida Montserrat acidH Actualment 414 persones fan ús dels serveis de l’Escola de Vida Montserrat acidH.

El Centre de Psicologia i Logopèdia d’acidH – CPLA- ofereix atenció psicològica, psiquiàtrica i logopèdica a les persones amb intel·ligència límit i discapacitat intel·lectual lleu que presenten dificultats o trastorns susceptibles d’atenció terapèutica. Actualment 240 persones fan ús dels nostre serveis.

A l’Àrea Laboral d’acidH preparem les persones per l’accés al mercat laboral ordinari i sensibilitzem les empreses perquè s’atreveixin a incorporar persones amb altres capacitats als seus equips.

L’Àrea d’Habitatge d’acidH disposa de llars integrades a l’entorn comunitari que proporcionen la cobertura de les necessitats bàsiques d’allotjament, manutenció, atenció personal relacions interpersonals i integració social.

El Centre Especial de Treball de l’acidH -CET- disposa d’un servei de càtering -SHUUP i un altre de bugaderia -BLANC destinats a empreses, institucions i altres col•lectivitats, generant llocs de feina per a persones amb intel•ligència límit i discapacitat intel•lectual lleu.
Blanc: servei de bugaderia industrial acurat i de qualitat.
Shuup: des del servei de càtering adaptem l’oferta de menús a la demanda del client amb la millor qualitat dels productes i la màxima cura en la presentació del servei.

Àrea de Lleure d’acidH
L’acidH amb la col·laboració de la Fundació Privada Can Gelabert van crear el 2012 l’Espai social Can Gelabert-acidH, dirigit a persones majors d’edat amb intel·ligència límit o discapacitat intel·lectual lleugera, on l’aprenentatge i el lleure s’interrelaciona per potenciar les seves capacitats i la seva autonomia personal i social. Per altra banda, el Club Divertiment acidH és un servei de lleure on trobar un grup d’amics i amigues amb els qui sortir i realitzar activitats a Barcelona els caps de setmana.

Share This