Apunteu-vos la data del Torneig: 21 de maig de 2017, de 8:45h a 14h a la Pista de Bàsquet de Lluïsos 

LLUÏSOS DE GRÀCIA i ACIDH hem organitzat, pel diumenge dia 21 de maig d’enguany, el V TORNEIG STIGA DE BÀSQUET ADAPTAT DE SANT JORDI PER A ESPORTISTES AMB DISCAPACITAT INTEL.LECTUAL, enmarcat dins les activitats esportives i culturals que es portaran a terme al Districte de Gràcia amb motiu de la festivitat de Sant Jordi.

A aquest torneig participaran quatre equips masculins de l’ACELL: CE TAIGA, ENCERT SANT MARTÍ, LLUÏSOS DE GRÀCIA-ACIDH i PRODIS i dos equips femenins de l’ACELL: LLUÏSOS DE GRÀCIA-ACIDH FEM. i ENCERT PANTERES.

El Torneig començarà a les 08.45h. i s’estima que l’entrega de premis serà a les 13.45h. Les instal.lacions dels LLuïsos de Gràcia estan ubicades a la Plaça del Nord 7-10 de Barcelona (Gràcia).

Pel que fa a l’entrega de premis comptarem amb presència institucional i de les entitats organitzadores. Tot està organitzat: servei de bar, speakers, notes de premsa, publicitat, invitacions, cartells, premis, animació, música, cartes, …

No cal recordar-vos de la gran importància d’aquest event i de la seva repecursió mediàtica, … i és per això que us animem, encoratjadament, a que vingueu amb les vostres famílies i animeu als nostres esportistes. Hem de fer PINYA. Gràcies per tot i fins el dia 21 de maig, a les 08.30h. US HI ESPEREM!.

Col·laboren i fan possible el Torneig: Stiga, La Caixa i la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual ACELL.

Podeu trobar més informació:

Sexto Anillo – La gran fiesta del balonceso adaptado vuelve a Lluïsos de Gràcia

Sport Universe – Esdeveniment

Bloc Extraescolars acidH – 21 de maig Torneig bàsquet adaptat Sant Jordi

Share This