Us presentem una nova edició dels tallers d’estiu organitzats pel CPLA d’acidH!

ELS DILLUNS (26 de juny i 3, 10, 17 i 24 de juliol)

Parlem de sexe afectivitat i relacions

Parlarem de com vivim la nostra sexoafectivitat, com ens vinculem amb els altres i cuidem de nosaltres, també, sobre qui ens agrada i com podem detectar situacions de maltractament. Tot això, en un ambient respectuós i de confiança on podrem resoldre dubtes i compartir experiències.

ELS DIMARTS (27 de juny, 4, 11, 18, 25 de juliol)

Qui soc i com em connecto

Coneix-te una mica més! Què destacaries de tu? Quina és la teva manera de connectar amb tu mateix/a? Com et connectes amb els altres i què dones a conèixer de tu quan et connectes a Instagram o altres xarxes socials? Vine i descobreix-ho!

ELS DIMECRES (28 de juny, 5, 12, 19, 26 de juliol)

Mindfulness

Fem-nos amics de nosaltres mateixos/es. Afavorim l’autoconfiança, la relaxació, la memòria i la comunicació amb nosaltres i els altres.

ELS DIJOUS (29 de juny, 6,13,20,27 de juliol)

Explorem les emocions a través de l’art

L’art és una eina excel·lent per expressar i comprendre les emocions. En aquest taller, explorarem diverses formes d’expressió artística, com la pintura, la fotografia i la música, per aprofundir en el coneixement de les nostres pròpies emocions i les dels altres.

ELS DIVENDRES (30 de Juny; 7, 14, 21 i 28 de Juliol)

Divertim-nos estimulant la ment!

Practicarem les capacitats cognitives com l’atenció, la memòria i el càlcul de manera lúdica a través de diversos jocs i dinàmiques en grup.

* Tots els tallers es realitzaran en format presencial en grups reduïts i realitzats per psicòlegs de l’equip del Centre de Psicologia i Logopèdia d’acidH. 

Horari: de les 10:30h a les 12:30h del matí.
Preu: 60€: per setmana sencera (de dilluns a divendres) o 5 sessions

Informació i inscripcions:

Enllaç formulari d’inscripció

Centre de Psicologia i Logopèdia Acidh
psico.logo@acidh.org
628923327

Detall dels tallers en pdf

Share This