Engeguem la campanya de col·laboració Salvem els nostres patis!

Tot l’alumnat necessita un recés, l’alumnat de l’Escola Vida Montserrat-acidH no és diferent. Les persones amb Intel·ligència Límit (IL) o Discapacitat Intel·lectual (DI) Lleu necessiten, més que altres persones, espais on socialitzar, on relaxar-se, fer amistats, fer esport, en definitiva gaudir d’espais de lleure.

Des de març hem adaptat aules, distribuït grups, senyalitzat l’edifici, creat espais online per seguir el curs, hem fet molt per la cura de la salut d’alumnes i professorat. Ara ens cal actualitzar els patis, necessiten manteniment constant:

Proteccions dels pilons als dos patis i l’escala d’emergència 3.500€.  Aquestes proteccions les necessitem per que davant una caiguda, una empenta, una entrebancada no es facin mal si piquen contra la columna o pilons.

Nova reixa a un dels patis 1.500€, per evitar que l’alumnat traspassi a l’altra ala de l’edifici que no te les valles altes a la façana exterior.

Pintar un dels patis 3.000€. La pintura cau a trossos, fa un parell d’anys que esperem posar-hi remei.

Sempre hem mantingut espais segurs d’esbarjo, us demanem un cop de mà per seguir mantenint la qualitat del seu temps de lleure!

Col·laboreu amb la campana Salvem els nostres patis ! en aquest enllaç

Gràcies!

 

Share This