El passat 27 d’abril es va celebrar l’acte de l’entrega dels XXII Premis Vila de Gràcia a la Biblioteca Jaume Fuster. L’Escola d’Adults de l’acidH va recollir el seu premi en la categoria de millor iniciativa pedagògica desenvolupada al barri, amb el projecte de la “La nostra guia”.

Millor iniciativa pedagògica

La Marta, l’Alejandro i la Milen, alumnes de l’Escola d’Adults i la directora, Ruth Ruiz, van pujar a recollir el premi en representació de tots els alumnes i de l’equip de mestres. Aquest premi significa un reconeixement molt important a la tasca que està realitzant l’escola i els seus alumnes, tal i com va indicar la directora: “estem molt contents i agraïts d’haver guanyat aquest premi! És un honor per  a l’Escola d’Adults d’acidH que ens reconeguin la nostra feina d’aquesta manera”.

“Seguirem treballant il·lusionats amb la guia perquè volem que el resultat final sigui espectacular!”,afirma Ruth Ruiz.  La Guia final es presentarà de forma oficial al mes de Juny, a la Bilblioteca de Gràcia, on hi esteu tots convidats. Us anirem informant de la data!

De moment us deixem amb algunes imatges de la celebració dels premis:

La notícia als mitjans

http://ajuntament.barcelona.cat/gracia/ca/noticia/lliurament-dels-xxii-premis-vila-de-grzacia

Share This