T’imagines que la teva autoestima pogués augmentar amb un clic?

Amb acidH ho pots fer possible per a molts nois i noies amb intel·ligència límit (IL).

Avui dia, l’IL encara és una dimensió desconeguda per moltes persones, i aquest desconeixement porta molts cops a la sobreprotecció o al rebuig. La distància que es produeix entre l’edat cronològica i la mental ocasiona que el seu procés d’aprenentatge sigui més lent, però amb més suport, més temps i professorat especialitzat, un 60% prossegueix els estudis després de secundària.

Com és el cas del Pol, un jove de 14 anys que va canviar d’escola gràcies a l’acció integral d’acidH amb l’Escola de Vida Montserrat,  on segueixen un ritme diferent, combinant les matèries educatives amb les habilitats socials i on se sent a gust.

“Els professors estaven per mi, però em costava seguir les classes els dos últims cursos. Aquí ens ajuden si tenim dubtes. M’agrada l’escola, en un institut normal no hauria pogut continuar els estudis perquè em costa”.

Perquè quan la manera habitual de fer les coses no funciona, l’únic que cal fer és canviar-la. Et necessitem per canviar la mirada cap a les persones amb altres capacitats, per ajudar a en Pol i molts altres a aprendre i adaptar-se, a recuperar la seva autoestima. Perquè al final, tots som diferents dels altres però tots compartim les ganes d’aprendre.

En motiu #GivingTuesday, un dia dedicat a donar als altres, et demanem que ens ajudis perquè la diferència deixi enrere el sinònim de fracàs i passi ser sinònim de ganes d’aprendre, d’autoestima i seguretat.

Amb 20 € estaràs contribuint en donar una beca menjador.
Amb 50 € podràs ajudar a donar una beca de reforç escolar.
Amb 100€ contribuiràs en la seva formació adaptada amb una beca d’escolarització.
Amb 150€ podràs ajudar a donar una beca de psicologia i logopèdia.

La teva col·laboració, per petita que pugui semblar-te, és el primer pas cap a una educació sense límits. Pel #GivingTuesday, ajudar a recuperar l’autoestima és a només un clic.

A l’acidH fa més de 20 anys que ens ocupem de l’educació i acompanyament de persones amb IL i et convidem fer-ho nosaltres. El taller de teatre, les activitats per realitzar quaderns amb paper reciclat, l’esport, són solament algunes petites coses que els ajuda a sentir-se importants, estimats i acceptats com són.

Share This