Aconsegueix el quadre original de la foto, inspirat en l’exposició “Límits”, dedicada a les persones amb IL i les seves famílies. És molt senzill! Només cal que segueixis els següents passos, i entraràs en el sorteig per aconseguri-lo.

Visita l’exposició “Límits”, a la Sala Setba Eixample (carrer Consell de Cent 335, principal 08007 Barcelona) i :

  • Escriu el teu nom i cognom, juntament amb el teu mail, en el document que trobaràs a la Sala de l’exposició.
  • Només serà vàlid un correu electrònic per persona.

Participaràs en el sorteig per guanyar el quadre “Identitat”, de Núria Guinovart.

El sorteig es realitzarà el 17 de desembre, un cop l’exposició estigui tancada.

Si ets el guanyador, ens posarem en contacte amb tu per mail i a través de la pàgina de facebook de l’acidH.

Teniu de temps per participar-hi fins al 16 de desembre. No oblideu deixar les vostres dades quan visiteu l’exposició per participar en el concurs.

No us perdeu “Límits” on l’artista mostra l’itinerari vital de les persones amb IL, reflectint com viuen dins d’un cos que no es correspon amb el seu nivell d’enteniment. I aconseguiu tenir per sempre una de les seves fantàstiques obres a casa.

Bases del concurs

A continuació us detallem de forma extensa les bases per participar en el concurs:

1. Entitat organitzadora: Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament humà (acidH), amb seu a Carrer Siracusa 53, 08012 Barcelona, amb el NIF G60531100.

2. Objecte i mecànica del concurs: Per participar escriu el teu nom i cognoms, juntament amb el teu correu electrònic, en el full que trobaràs a l’entrada de l’exposició “Límits”, a la Sala Setba Eixample.
La participació al concurs suposa la cessió i autorització expressa de tots el drets de propietat intel•lectual y de imatge sobre les participacions, de manera que el participant cedeix a l’acidH els drets d’explotació de naturalesa intel•lectual, industrial i/o d’imatge que puguin correspondre-li o derivar de les participacions enviades per al concurs.

4. Duració i Àmbit: La data de començament del concurs serà el 9 de desembre de 2016 i finalitzarà el 16 de desembre de 2016 a les 20:00h.

5. Requisits per participar: Podran participar a la promoció:
Totes les persones físiques majors de 18 anys que visitin l’exposició “Límits” a la sala Setba Eixample (Consell de Cent 335, Pral 08007 Barcelona).
Només serà vàlid un correu electrònic per persona.

6. Selecció del guanyador, suplents, comunicació i entrega: D’entre tots els participants es realitzarà un sorteig a l’atzar el día 17 de desembre. Si no es pot contactar el guanyador en un plaç de 10 dies des del primer intent de contacte, o aquest renunciés al premi, es procedirà a seleccionar un nou guanyador, perdent l’anterior guanyador el dret a reclamar el premi.
També es comunicarà el nom del guanyador a la fan page de facebook d’acidH  i al web de l’acidH https://www.acidh.org/, i a través del correu facilitat pel concursant, un cop finalitzada la promoció i durant les 48 hores següent.
El guanyador recollirà el premi a la Sala Setba Eixample (Consell de Cent 335, Pral 08007 Barcelona)

7. Premi: El premi consisteix en el quadre de Núria Guinovart “Identitat”, valorat en 900€, que forma part de l’exposició “Límits”.

8. Reserves i limitacions: L’acidH queda eximida de qualsevol responsabilitat en el suposat d’existir algun error de dades facilitades pels propis agraciats que impedís la seva identificació.
Igualment no es responsabilitzarà de les possible pèrdues, deterioraments, robatoris o qualsevol altre circumstància imputable a correus que pugin afectar l’enviament de premis.
Així mateix, l’empresa organitzadora quedarà exempta de tota responsabilitat si concerneix algun dels casos senyalats, això com de qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis que puguin ocasionar-se durant el gaudi del premi.

9. Protecció de dades: Les dades subministrades pels participants seran tractades confidencialment i recopilades en un fitxer de dades de caràcter personal, sent l’entitat acidH titular i responsable de dit fitxer, amb domicili social al Carrer Siracusa 53, 08012 Barcelona. La seva finalitat serà la gestió del present sorteig i enviament d’informació que pugui ser del seu interès.
L’acidH garanteix el compliment de la llei orgànica 15/199 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal en el tractament de les dades personals recollides en el present CONCURS, en especial per la que es refereix a l’atenció del exercici dels drets d’informació, accés, rectificació, oposició i cancel•lació de dades personals del concursants.

10. Acceptació de les bases: La simple participació en el concurs implica l’acceptació de les presents Bases, pel que la manifestació en el sentit de no acceptació de la totalitat o part de les mateixes implicarà l’exclusió del participant i com a conseqüència d’això, l’acidH quedarà alliberada del compliment obligatori contret amb el dit participant.

Aconsegueix el quadre “Identitat” de Núria Guinovart, visitant l’exposició i deixant les teves dades de contacte al formulari de l’entrada. El 17 de desembre coneixerem qui ha estat el guanyador!

 

 

 

Share This