Els equips femení i masculí dels Lluïsos de Gràcia-acidH han estat els guanyadors de la 5ª edició del Torneig de bàsquet adaptat Sant Jordi, celebrat a les instal·lacions dels Lluïsos de Gràcia el passat 21 de maig.

La gran festa del bàsquet adaptat

Al torneig han participat quatre equips masculins (CE Taiga, Encert Sant Martí, Prodis i Lluïsos de Gràcia-acidH) i dos femenins (Encert Panteres i Lluïsos de Gràcia-acidH Fem). Enguany l’esportista Xavi Rey ha estat el padrí del torneig.

Al llarg de tot el matí, la gran festa de l’esport adaptat ha mostrat les habilitats i el bon joc dels diversos equips que hi han participat, sota l’atenta mirada del públic, que no ha deixat d’animar els seus jugadors des de la graderia fins a la finalització de la jornada, a les 13.45h amb el lliurament dels premis.

Els amfitrions, guanyadors del torneig

Les semifinals masculines les han jugat Encert Sant Martí contra CE Taiga i Prodis contra els amfitrions Lluïsos de Gràcia-acidH. S’han classificat per a la final Encert Sant Martí i Lluïssos de Gràcia i han estat finalment els amfitrions els guanyadors de l’edició masculina d’enguany. El tercer lloc ha estat per a Encert Sant Martí.

Pel que fa al bàsquet femení, s’han enfrontat Encert Panteres contra Lluïsos de Gràcia-acidH Fem, i la victòria ha estat també per les amfitriones, que molt orgulloses s’han endut a casa la victòria femenina de la 5ª edició del torneig.

Moltes felicitats als equips de l’acidH i a la resta per haver participat en aquesta gran festa de l’esport adaptat!

Share This