Avuí a L’Independent de Gràcia el president de l’acidH Sr. Ferran Morell parla sobre la nova àrea de recerca i innovació i us convida a la Jornada Anual d’acidH el proper 18 d’octubre a la Sala d’Actes del Pavelló Docent de l’Hospital Universitari Vall Hebron.

Eines i aliances estratègiques per impulsar la visibilitat de la Intel·ligència Límit (IL), amb aquest títol el Sr. Ferran Morell explica com s’està treballant des de l’àrea de recerca i innovació d’acidH.

Alhora, aprofitem la ocasió per recordar-vos que el proper dijous 18 d’octubre se celebra la 4 Jornada Anual de l’acidH, a les 16 hores a la Sala d’Actes del Pavelló Docent de l’Hospital
Universitari Vall d’Hebron, on informarem de les passes que hem fet per arribar fins on som ara i els nostres reptes de futur. Després podrem gaudir de les ponències de Sr. Francesc Torralba, Filòsof i autor de “Antropologia del cuidar: manual d’antropologia per a infermeria i professionals d’aquesta disciplina” i amb la ponència “L´art de cuidar i de deixar-se cuidar” i del Dr. Jaume Ferrer, Cap de Servei de Pneumologia, Membre del Comitè Ètic de l’Hospital Vall Hebron, escriptor. “Qüestions ètiques en la nostra assistència als pacients”.

Aquí podeu llegir l’article complert en pdf

 

Share This