La selecció de Catalunya, amb set representants amb Intel·ligència Límit de l’EUROPA-acidH, ha estat la guanyadora del 1r Torneig Nacional de Bàsquet Femení Special Olympics Àvila 2017, que s’ha celebrat a Àvila aquest cap de setmana. Catalunya va aixecar el trofeu després de guanyar per 6-15 al San Cebrián de Palencia a la final en un gran partit de les catalanes.

El torneig, que té l’objectiu d’avançar en la integració de les persones amb capacitats diferents a través de l’esport, va comptar amb la presència de 60 esportistes amb discapacitat intel·lectual de quatre comunitats de l’Estat: Castella i Lleó, Catalunya, Madrid i Galícia. L’equip guanyador ha estat el de Catalunya, seguit pel del San Cebrián (Palencia), Galícia, Madrid, Asprona Bierzo (Lleó) i Pronisa (Ávila). La Infanta Elena va ser l’encarregada de lliurar les medalles a les campiones.

La victòria va ser el colofó a una setmana de premis. Només uns dies abans, els tres equips de l’EUROPA-acidH ja havien guanyat també un dels premis de la Nit de l’Esport de Gràcia, en concret el guardó a la millor activitat de foment de l’esport inclusiu.

Felicitats, campiones!

 

 

 

 

Share This