Ahir a la tarda es va inaugurar l’exposició “Límits?”, de Núria Guinovart, a la Sala Setba Eixample. Van ser moltes les persones de l’acidH i enamorats de l’art que no es van voler perdre l’inici d’una exposició que encara esteu a temps de visitar fins al 16 de desembre, en benefici de les persones amb IL.

Els sentiments i necessitats de les persones amb IL

Amb aquesta exposició, Núria Guinovart vol mostrar a través de les seves obres l’itinerari vital de les persones amb IL, reflectint com viuen dins d’un cos que no es correspon amb el seu nivell d’enteniment, mostrant com la innocència queda plasmada en el cos d’un adult.

L’exposició també mostra algunes de les obres creades conjuntament per l’artista i un grup de persones usuàries d’acidH, amb la col·laboració de persones voluntàries en diversos tallers.

Una inauguració molt especial

Una Núria Guinovart emocionada i feliç de presentar una exposició molt personal i plena de sentiments, va ser l’encarregada de fer el discurs de presentació, juntament amb Cristina Sampere en representació de la Fundació Setba, i del patró de l’acidH i arquitecte Esteve Cabré.

Posteriorment als agraïments i presentació de l’exposició, el gerent de l’Associació acidH, Eduard Ballester, va explicar als assistents els suports que l’entitat ofereix a les persones amb Intel·ligència Límit (IL) al llarg de les diferents etapes vitals, per acompanyar-los i ajudar-los a adquirir la màxima autonomia possible.

Els assistents van poder veure també el curt “Segones Oportunitats”, que mostra l’experiència de diverses famílies que han adoptat fills i filles amb Intel·ligència Límit, en el qual hi ha col·laborat també l’acidH. A més, van gaudir del tràiler en primícia del Curt “Viure al Límit”, produït juntament amb Càmeres i Acció i que s’estrenarà el proper 15 de desembre als cinemes Texas.

Teniu temps encara de visitar l’exposició, a la Sala Setba Eixample, al carrer Consell de Cent 335, fins al 16 de desembre. A més, si visiteu l’exposició, podreu entrar en el sorteig d’un dels quadres exposats, elaborat per la Núria Guinovart. Aquí us deixem algunes imatges:

Fins al 16 de desembre, us espera l’exposició “Límits”, un recorregut per les sensacions i necessitats de les persones amb IL. Us ho perdreu?

Share This