El passat dijous 17 de maig de 2018 vam celebrar la II Jornada L’Empresa amb valor(s), organitzada pel Servei d’inserció laboral de l’acidH.

Empreses i testimonis

Van assistir a l’acte un total de 80 persones, i vam comptar amb 21 empreses assistents.
Durant la Jornada vam destacar totes les competències que poden aportar els nostres candidats i candidates a l’equip humà de les empreses, realitzant una tasca professional de qualitat, i sumant valor(s) a les organitzacions.
Vam comptar amb el valuós testimoni de 2 empreses (Supercor Exprés i FCB Merchandising) i 3 persones treballadores amb intel•ligència límit (Cristian Castillo ajudant de cuina i marmitó a Les Quinze nits, Milen Esteve mossa de magatzem a Oysho y David Martínez operari de pinting a FCB Merchandising), que van explicar en primera persona la seva experiència.
 

 

Reconeixement i networking

Aquest any hem atorgat el guardó de reconeixement a L’Empresa amb valor(s) a Decathlon, per a la seva implicació en la Inclusió Laboral de persones amb Intel•ligència Límit, i la seva llarga trajectòria de col•laboració amb acidH.
Al final de l’acte, vam realitzar un networking amb les empreses i persones assistents, per tal de compartir informació, generar vincles i crear oportunitats.
Agraïm a totes les persones i empreses que ens van acompanyar, els donem les gràcies per regalar-nos el seu temps i per a la seva predisposició a formar part del nostre projecte.
Ara ens toca enfortir els vincles que hem creat i generar noves oportunitats, per a fer possible la inclusió laboral en mercat ordinari de les persones amb intel•ligència límit, on tots hi sortim guanyant!

Share This