Els quatre cursos de PFI Adaptat d’acidH participem en un projecte transversal que contempla les necessitats d’expressió i alhora ens permet dur a terme activitats més manipulatives i experimentals, lluny de les pantalles.

És un projecte de transformació social a través de l’art on els joves presenten les seves obres més conceptual, un crit a l’exterior. Un museu virtual teixit en xarxa entre el PFI de l’Escola de Vida Montserrat-acidH, la cooperativa La Magrana Curiosa i el Centre d’Art Can Sisteré.

Donada la situació actual, en què no podem visitar o gaudir la cultura i l’art en directe, oferim un espai virtual conjunt.

Així, des de la Magrana curiosa inicien un espai d’expressió artística i participació jove a la ciutat, creant un museu virtual a través d’un compte d’instagram, la xarxa social més utilitzada pels joves, on es proposaran els reptes per promoure la participació, i es mostraran els resultats  de les obres o el procés artístic dels participants.

Us animem a seguir el compte d’Instagram de La Magrana Curiosa i el d’acidh, per poder veure aquesta galeria d’art virtual.

 

 

Share This