Des del SOI d’acidH us volem convidar a la inaguració de l’exposició “La bellesa transparent“, que tindrà lloc el proper 18 de febrer a les 18h, a la Sala d’Exposicions del Districte (Plaça de la Vila de Gràcia número 2).

Aquesta exposició és el resultat d’un procés col·lectiu en el que 25 persones s’han qüestionat què és la bellesa, hi han reflexionat conjuntament, l’han buscat i reconegut en elles mateixes- i en els altres- i finalment han volgut mostrar-la a través d’imatges de la part del seu cos que senten més bonica. Aquest projecte ha estat impulsat i dut a terme per la Pepa Ràfols, dins del SOI d’acidH, amb la participació de la resta de l’equip del servei i la col·laboració de la Clara Ràfols com a fotògrafa. Els protagonistes han estat les 25 persones usuàries que assisteixen al nostre taller.

En aquest acte de presentació, tots ells compartiran amb vosaltres les reflexions que han sorgit al llarg del procés, sobre un tema tan íntim i alhora tan present en les relacions socials. Acabarem la inaguració amb un petit refrigeri per a tots els assistents.

Us animem a que ens acompanyeu!!!

Els que no pogueu venir a la inaguració sabeu que teniu fins divendres 1 de març per visitar l’exposició.

Share This