Tots i totes tenim poders quotidians que ens permeten enfrontar-nos a les nostres pors i barreres. Però ja saps en quin Element s’origina el teu poder? La teva força es basa més en l’Aire, l’Aigua, la Terra o el Foc?

Aquest test forma part de la campanya #superheroinesBcn, impulsada per l’Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà (acidH) i 4 ONGs més (Associació “in via”, Àmbit Prevenció, AFEV Catalunya, Iniciatives Solidàries) que treballen per la inclusió social de diversos col·lectius. La campanya adopta el format d’un joc interactiu d’enigmes que es desenvolupa principalment per xarxes socials i que culminarà el proper 29 d’octubre amb una gran festa final plena de proves i aventures. 

Regularment al llarg de la setmana, als canals de Twitter, Facebook i Instagram de la campanya s’aniran penjant diversos enigmes que permetran col·leccionar “Paraules Força” que seran molt útils per a la missió final. Fer el test dels Elements també t’aportarà una informació que després et servirà per desplegar els teus poders durant les proves finals.

Com a cloenda a aquest mes d’enigmes i pistes, les Superheroi(ne)s es reuniran en una gran festa final, que tindrà lloc el 29 d’octubre al Parc de l’Espanya Industrial de Barcelona.

Aquí trobaràs més informació sobre el joc.

Share This