Dissabte 17 de desembre comença la II Fira de consum responsable que organitza l’Ajuntament de Barcelona al Nadal i en la que, en nom d’acidH, participarà també el SOI amb el projecte PA PÉ.

Regals de nadal fets amb paper reciclat

Estarem des del 17 fins el 24 de desembre de 11h a 20:30h venent els nostres productes de paper reciclat:

  • Llibretes de diversos tamanys
  • Sobres de diversos formats i colors
  • Postals de Nadal de dissenys diversos

Ens podreu trobar a la caseta número 2, a les dues corones exteriors de la plaça Catalunya.

Foment del consum responsable i solidari

La II Fira de Consum Responsable. Economia Social i Solidària,  està organitzada pel Comissionat d’Economia Cooperativa, Social, Solidària i de Consum de l’Ajuntament de Barcelona.

La mostra convida entitats i empreses d’economia social i solidària a exposar, vendre i divulgar els seus serveis i productes per fer partícips els ciutadans de practicar un consum responsable i de proximitat. Hi participen una seixantena d’entitats i projectes que ofereixen un ampli ventall d’oferta d’alimentació, roba, cultura i coneixement, comunicació, finances ètiques, salut i cura i d’altres.

A la fira es trobaran projectes, entitats i empreses que fan i volen fer economia i transformació social, proposant un canvi del model sòcio-econòmic. Projectes que impulsen l’economia de proximitat, arrelada als barris, districtes i a la ciutat i al país, aquella que no es deslocalitza, que s’orienta a satisfer necessitats, aspiracions i fins i tot desitjos, de les persones i els territoris.

Us animem a apropar-vos a la fira, doncs a  més  de  propostes  per  a  un  consum  responsable, hi  haurà un  seguit  d’activitats dinamitzadores amb l’economia social i solidària com a eix principal, organitzades al voltant de “La tribuna de les persones”, un escenari on tindran lloc espectacles de petit format, lectures, tallers i presentacions per a tots els públics.

Us hi esperem!

Trobareu més informació de la fira al web de l’Ajuntament de Barcelona.

 

Share This