El 30 de gener és el dia escolar de la No Violència i la Pau. En motiu d’aquesta data senyalada, a l’Escola Vida Montserrat de l’acidH es van celebrar diferents activitats per tal de sensibilitzar l’alumnat sobre la importància de treballar per la NO Violència cada dia, ja que és l’única manera de viure en Pau.

Xerrades sobre solidaritat i Pau

Els alumnes i mestres van poder gaudir de la xerrada de Metges sense Fronteres i el projecte “Històries Sense Fronteres”, on van explicar les accions que estan fent per atendre els Refugiats i què és el que pot fer la resta de ciutadania per donar-hi suport i col·laborar.

Van aprendre també sobre la sensibilitat i la solidaritat de la Fundació PAX, que busquen diners per poder desenterrar mines de Colòmbia. Amb aquests diners poden també enviar recursos mèdics per a les intervencions quirúrgiques d’amputacions, causades per aquests diabòlics aparells humans.

La Capoeira com a eina d’unió

Per acomiadar la jornada de celebració del dia escolar de la No Violència i la Pau, els alumnes van acabar ballant Capoeira, aprenent aquesta dansa com a eina d’unió. Tal com es veu a les fotografies, tots van posar molta atenció en aprendre a ballar-la, i segur que no se n’oblidaran!

Share This