El 13 de desembre tens una cita amb la banda de música inclusiva Clams, a la Sala Luz de Gas, en motiu del concert solidari que des de l’acidH, juntament amb l’Associació “in via”, organitzem per a la Intel·ligència Límit. Els diners recaptats es destinaran a projectes i activitats per millorar la qualitat de vida d’aquestes persones.

Aconsegueix les teves entrades!

La Sala Luz de Gas acollirà un concert molt especial el dimarts, 13 de desembre, a les 21h, dedicat a la inclusió i a les persones amb Intel·ligència Límit. L’acte serà presentat per l’actor Toni Albà (actual professor del taller de teatre de l’acidH per alumnes del programa de formació inicial per ser auxiliars d’administració o hostaleria), i l’actor Pep Planas. Tots dos seran els encarregats de conduir una nit on el ritme, la bona música i la inclusió estaran presents a l’escenari amb la banda musical Clams.

Pots comprar la teva entrada anticipada a través d’aquest enllaç directe a Atrapalo per 10€, o el mateix dia del concert a la guixeta de Luz de Gas per 12€.

Socis de l’entitat, voluntaris, usuaris i treballadors preu reduït de 5 €.

Música inclusiva

Clams va sorgir de l’èxit que va tenir el projecte Música per a la Inclusió, basat en la col·laboració dels nois i noies del cor de l’Escola d’Educació Especial Mare de Déu de Montserrat, al Guinardó, amb el grup Pool, quan els van acompanyar en la gira de presentació del seu disc. Actualment donen vida a la banda una dotzena d’alumnes d’aquesta coral i diversos músics que formen part de bandes de l’escena musical independent barcelonina (Pool, Maika Makovski, Teatre Magnètic, Mery Lemon, Clara Luna i Soon).

El seu projecte té la finalitat de contribuir a canviar la mirada envers les persones amb diversitat funcional, visibilitzant les seves capacitats i fent de pont cap a la inclusió social del col·lectiu. Objectius que comparteixen amb l’acidH i l’Associació “in via”, dedicades ambdues a treballar per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Durant el concert, Clams cantarà els seus èxits musicals i presentarà alguna de les seves noves cançons, plenes de bon rotllo i ritme, com aquesta, “Només és per mi” del seu disc Aigua i Pedra, que et deixem en el següent vídeo:

 

El dimarts, 13 de desembre, a les 21h, t’esperem a la sala Luz de Gas per fer un “Clam per la Intel·ligència Límit”. T’ho perdràs?

Share This