El proper 5 de juny, se celebra al barri de Gràcia la 6ª edició de la cursa dels 10 Blaus, organitzada per la Colla de Castellers de la vila de Gràcia, l’Associació esportiva correCATagafo i l’acidH. T’hi apuntes?

La cursa, amb punt de partida des de la Plaça Joanic, està pensada per a tothom qui s’animi a còrrer, per això hi ha vàries modalitats, una llarga de 10 km i una segona de 5km per als adults, i dues modalitats més per a infants : de 250m per a infants nascuts entre 2007 i 2011 i d’ 1 km per als nascuts entre el 2003 i el 2006.

L’acidH i la Cursa 10 Blaus

Des de l’associació acidH portem anys col·laborant amb la cursa, aportant diversos aspectes logístics. En primer lloc, el SOI de l’acidH s’encarrega de preparar les bosses d’obsequi que cada corredor rep el dia de la cursa, a més de fer altres tasques de transport previ de materials per la cursa com arcs, bateries i la resta de material necessari per aquest tipus d’esdeveniment.

Per altra banda, el dia de la cursa preparem l’esmorzar per als voluntaris a base de cafès i alguna pasta, i es dona suport en la preparació de la butifarrada posterior pels voluntaris també. Durant la cursa, els voluntaris dels diversos serveis de l’acidH col·laboren també amb els avituallaments de meitat de cursa i final.

Inscripció a la cursa

La inscripció a la cursa d’adults té un cost de 12 euros. Per als socis de les entitats ACIDH; CVG; correCATagafo i HolmesPlace el preu és de 10 euros, fent la inscripció presencialment a les entitats.

Trobareu més informació sobre la cursa i les inscripcions al web de la Colla de la Vila de Gràcia.

Share This