Ja s’apropen les vacances d’estiu, i des del Centre de Psicologia i Logopèdia de l’acidH (CPLA) han tornat a organitzar uns tallers per aquestes dates molt interessants i divertits per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Del 3 al 27 de juliol, els matins estaran plens de diversió amb els tallers d’art, de paraules, de càlcul…, mitjançant el quals seguir aprenent de forma diferent i divertida.

Tallers setmanals durant el mes de juliol

A l’estiu hi ha temps per descansar, per dormir, per anar a la platja, a la muntanya…, però també queda temps per aprendre coses al mateix temps que ens ho passem bé! Per això els tallers de Juliol tenen com objectiu principal aprendre de manera lúdica i divertida, i en companyia dels amics.

Els matins de 10h a 12h , els participants realitzaran diferents activitats temàtiques, segons el dia de la setmana:

Dilluns, explora i creix amb l’art

4 sessions on experimentaràs amb la pintura, el collage, el modelat, el dibuix i el moviment a través de la metodologia de l’Artteràpia. Podràs expressar-te de manera lliure i descobrir més coses de tu mateix/a. Però no pateixis, perquè no calen coneixements artístics previs, sinó només roba còmoda.

Dimarts, juguem amb les paraules

Ens endinsarem en el món del conte, el role-playing i l’expressió oral a través del joc i del llenguatge.

Dimecres, ens coneixem?

Aprendrem de manera divertida coses de nosaltres mateixos i de com ens relacionem amb els altres.

Dijous,  Atenció! Preparats? Temps… Ja!

Treballarem el càlcul mental, els € i com tornar canvi. Farem activitats en les que potenciarem la nostra atenció, memòria i concentració.

Inscripcions per als tallers d’estiu

Trobareu més informació sobre el curs i sobre les inscripcions, contactant amb el Centre de Psicologia i Logopèdia Acidh (CPLA). Podeu fer-ho en persona,  a les oficines del carrer  Milà i Fontanals 60-68 Baixos, a través del correu electrònic psico.logo@acidh.org, o per telèfon 93 285 99 77, Ext 5.

Aquest Juliol, us esperem als tallers del Centre de Psicologia i Logopedia de l’acidH!

Share This