Per novè any consecutiu, l’entitat financera destinarà 50 euros per cada punt directe que s’aconsegueixi durant el Barcelona Open Banc Sabadell a les entitats: fundació Boscana, fundació acidH, fundació AFANOC i fundació QT.

Des de l’any 2008, un any després de convertir-se en el patrocinador principal del torneig, Banc Sabadell ha recaptat un total de 210.000€ que ha repartit entre les 27 entitats/fundacions que fins aquest any han format part de la campanya ‘Aces Solidaris’ de l’entitat financera.

L’acidh, una de les 4 entitats beneficiàries de la recaudació del torneig

Josep Oliu, president de Banc Sabadell, ha volgut felicitar a les fundacions pel gran treball que dia rere dia fan aquestes entitats. Tanmateix, ha comentat la satisfacció que per a Banc Sabadell significa aquest projecte perquè “cada any és un bon moment per pensar en la solidaritat humana”.

Les quatre entitats, que aquest any seran les beneficiades d’aquesta iniciativa, han volgut agrair a Banc Sabadell la campanya ‘aces solidaris’. Elena de Carandini, vocal de la Fundació Boscana, ha comentat que “aquesta iniciativa ens anirà molt bé per seguir ajudant a les famílies i als nens amb discapacitats psíquiques. Rosario Cabané, vicepresidenta de la Fundació QT, ha explicat la feina que fan ajudant a les dones per trobar feina. El doctor Ferran Morell, representant de la Fundació acidH, ha comentat que “donem cobertura a les persones amb intel·ligència limita, aportant educació i, si fos necessari, allotjament”. Mireia Golmayo, responsable d’assumptes externs de la fundació AFANOC, ha exposat que “hem construït una casa d’acollida perquè els familiars dels nens malalts puguin estar a prop dels seus fills mentre dura la hospitalització”.

 

Podeu llegir més sobre aquesta notícia:

https://www.barcelonaopenbancsabadell.com/ca/noticies/el-torneig-multiplica-els-seus-esforcos-estar-lalcada-del-compromis-solidari-adquirit

https://www.barcelonaopenbancsabadell.com/ca/noticies/banc-sabadell-presenta-la-campanya-aces-solidaris

Share This