El passat 23 d’octubre  va tenir lloc la VII edició del lliurament dels premis Pompeu Fabra, organitzats per la Direcció General de Política Lingüística i que enguany coincideixen amb l’any Pompeu Fabra.

Amb els premis Pompeu Fabra, instituïts l’any 2008, la Direcció General de Política Lingüística reconeix i premia les persones, entitats, empreses o organitzacions que contribueixin en la projecció social de la llengua catalana i, fent públic aquest reconeixement, fomenta l’acció de la societat civil en l’impuls del català en els sectors de regulació privada.

Enguany, el Jurat ha decidit per unanimitat, amb motiu de l’Any Fabra pels 150 anys, fer també una menció de reconeixement especial a les 214 entitats que formen part actualment el Cens d’entitats de foment de la llengua catalana.

L’acidH és una de les entitat guardonades amb aquest reconeixement. El 23 d’octubre vàrem recollir-lo a la Sala Petita del Teatre Nacional de Catalunya, en un acte presidit per la Consellera de Cultura, Sra. Laura Borràs.

 

Share This