El passat dijous 2 de novembre, l’acidH va assistir a la celebració de la Festa de l’Esport 2023 al Centre Artesà Tradicionàrius, organitzada pel Districte de Gràcia de l’Ajuntament de Barcelona.

En una vespreda plena de celebracions i reconeixements a diferents clubs del Districte, l’acidH està d’enhorabona. L’equip de handbol Claret-acidH va rebre un reconeixement per ser campions de Lliga i Copa Catalana i, també, dels Special Olympics.

Tot seguit, la Paola Manjón, Andrea Ballesta i Cristina Pandis, totes tres jugadores de bàsquet acidH-Lluïsos de Gràcia, van rebre un reconeixement com a campiones de la medalla d’Or als Special Olympics de Berlín 2023, representant a la selecció Espanyola en Bàsquet Unificat. 

Finalment, en Roger Venys, va rebre el seu reconeixement com a campió del IV Torneig de Bàsquet Unificat-Special Olympics Espanya.

Tot plegat, va ser una vetllada magnífica on els esportistes van gaudir per la feina feta i pels assoliments d’enguany en el marc de l’esport inclusiu. Amunt, acidH!

Share This