La 7a “Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària” us proposa que “Sumem Bo i Local. Ara, aquí i tot l’any!”. I fer-ho amb el Consum Responsable i des de l’Economia Social i Solidària, per les persones, per a tu, per al planeta, per al futur, per a la vida!

Aquest any, la 7a Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària està dedicada a promoure els productes i serveis locals. L’objectiu és ajudar les persones que viuen a Barcelona a incloure a la seva vida quotidiana hàbits i pràctiques concretes que siguin saludables, sostenibles i que ajudin a assolir la justícia social.

Regals de Nadal fets amb paper artesanal

Ens podreu trobar a la caseta 27 de la corona exterior de la plaça Catalunya des del divendres 17 de desembre a les 16h fins el dimecres 22 de desembre a les 20:30h venent els nostres productes de paper artesanal únics que ben segur seràn un bon regal!

Horari:

Els dies 17, 20 i 21 la fira obrirà de: 16h fins les 20:30h
Els dies 18, 19 i 22 la fira obrirà de: 11h hasta las 20:30h

A més també podreu participar a l’Esfera per mostrar com #sumemBoiLocal deixant la vostra empremta a l’exposició explicant que feu ja i que voleu fer per sumar en allò bo i local.

Us hi esperem! Moltes gràcies!

Share This