És una satisfacció per tots nosaltres poder celebrar el 25è aniversari de l’acidH. El 16 de març de 1994 la nostra fundadora Montserrat Baró amb un grup de pares i mares varen fundar l’associació catalana d’integració i desenvolupament humà.

Per commemorar aquest aniversari, des de març del 2019 i fins al març del 2020, farem diversos esdeveniments de caràcter ben diferent en els que us animo a participar als qui encara no ho heu fet i celebrar amb nosaltres la nostra majoria d’edat!

Hem programat un concurs pel cartell commemoratiu dels 25 anys en l’àmbit intern.

Ja hem començat a treballar en la realització d’un vídeo commemoratiu on participarà tothom en la seva creació.

El dimecres 5 de juny, per fer encara més visible el nostre projecte farem el Sopar Solidari Institucional adreçat a les institucions i les empreses per seguir creant aliances estratègiques i tenir més mitjans econòmics per millorar l’acidH. Aquest any el farem a la Sala Hipòstila de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau el conjunt modernista situat a Barcelona i que fou projectat per l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner.

Al mes d’octubre, encara no tenim data, farem la Inauguració de l’ampliació de l’edifici de Siracusa. Un dia festiu de portes obertes pel barri, amb visita guiada a l’edifici, pica-pica i companyonia.

I ja el març del 2020 tancarem l’any de celebracions amb la Jornada Científica sobre el nostre col·lectiu IL, recerca i innovació i nous reptes de futur.

Us anirem informant de les noves dates que manquen per concretar, us animo a seguir les comunicacions a les diverses xarxes i al nostre web.

Us agraeixo el vostre el vostre recolzament, participació i compromís durant aquests 25 anys i us agraeixo d’antuvi el camí que farem junts.

Nosaltres som una de les moltes associacions que recolzen a les institucions catalanes en la tasca d’ajudar a totes les persones, que tenen dificultats físiques o intel·lectuals per tirar cap endavant, a sentir-se ben integrades en la nostra societat.

Un país just i solidari és aquell que es preocupa dels que ja des de l’inici no han estat tant afavorits. Nosaltres amics i amigues, hem escollit participar d’aquesta tasca solidària des de la nostra institució, un gran orgull per tothom.

Gràcies pel vostre compromís.

Dr. Ferran Morell i Brotad
President de l’acidH

Share This