Aquesta setmana té lloc el 22è campionat de Futbol per a equips de Metges. Fins al 16 de Juliol, la Ciutat Esportiva Joan Gamper del FCB acollirà els partits dels 22 equips que representen a 22 nacions diferents. En cas d’obtenir superàvit pel que fa als ingressos generats de les inscripcions de cadascun dels equips i les despeses del Campionat, aquesta quantitat anirà destinada a l’Associació acidH.

Al 22è Campionat Mundial de Futbol hi participen 22 equips de països diferents com ara Alemanya, Anglaterra, Suècia, Dinamarca, Ucraïna, Corea, Austràlia, Mèxic, Brasil, Veneçuela, Estats Units i Canadà, entre d’altres. El trofeu, atesa la seva història, porta el nom de “Ferran Morell Cup”, actual president de l’acidH.

Simultàniament a aquest torneig, també es desenvoluparà el campionat de Futbol 7 per a metges veterans en què jugaran 12 equips d’altres nacions, formats per metges de més de 45 anys. El trofeu porta el nom de “Clemens Vogel Cup”.

Els primers partits han començat aquest diumenge, i seguiran al llarg de la setmana a les tardes, excepte dimecres. Les finals tindran lloc el dissabte 16, quan l’equip guanyador recollirà el seu trofeu.

Simposium Medicine in Health & Sport

Paral·lelament, els matins del dilluns al dimecres, en les sales de l’Hotel Joan Carles I tindrà lloc el 22nd International Symposium Medicine in Health & Sport, en el qual s’exposaran diverses conferències i es presentaran les més de 30 comunicacions científiques rebudes.

Aquest Campionat i el Simposi es van començar a organitzar a Barcelona l’any 1995 i es van desenvolupar a la nostra ciutat durant 10 anys, fins al 2004. Posteriorment, han tingut lloc en diversos països fins a enguany, que tornen a Barcelona.

En cas d’obtenir superàvit pel que fa als ingressos generats de les inscripcions de cadascun dels equips i les despeses del Campionat, aquesta quantitat anirà destinada a l’acidH. La gestió econòmica es responsabilitat de la FUCAP (Fundació Catalana de Pneumologia) a on ja s’han retingut un 5% dels ingressos dels equips, que també anirà destinat a l’acidH.

Si t’agraden el futbol i les causes solidàries, no et perdis els partits!

Share This