il·lustració: Aina Dolera Gonzalez

Des d’abril estem celebrant l’any que en fem 25!

Amb vosaltres, el vostre suport al col·lectiu i el vostre compromís hem arribat fins aquí. En el 2020 seguirem al costat de les persones amb Intel·ligència Límit, acompanyant-les per ser més autònomes i que puguin aconseguir les seves fites personals.

En el 2019 hem ampliat la nostra seu, un espai nou que ens ha costat temps i paciència per part de tothom i ens obre el camí a altres possibilitats. Hem fet el pregó de Gràcia que ens ha donat molta visibilitat i un tercer sopar solidari en el qual cada vegada assisteixen més empreses i sectors públics i privats amb els quals podem crear aliances estratègiques de futur. També la tercera Jornada amb l’Empresa amb Valors i hem celebrat els 25 anys amb les famílies del nostre col·lectiu, professionals, voluntariat i amigues i amics de l’acidH.

El 2020 volem millorar també les condicions de feina, aconseguir més suport econòmic privat i seguir donant el protagonisme a les persones que acompanyem, per això comptem amb el vostre suport per intentar progressar en aquest sentit.

En nom de la Junta Directiva i el Patronat, us desitjo un Bon Nadal i un venturós Any 2020.

Dr. Ferran Morell

President acidH

Visita les nostres xarxes socials: