Associació Catalana D'Integracio I Desenvolupament Humà

Fem de l’educació un aprenentatge sense límits

Ajuda’ns a posar fi a les limitacions en la formació dels nostres joves.

M’agrada que els mestres entenguin què ens passa i es posin al nostre lloc. Aquesta escola ens ajuda a tenir un futur i a superar les nostres dificultats

Els professors estaven per mi, però em costava seguir les classes els dos últims cursos. Aquí ens ajuden. M’agrada l’escola, en un institut normal no hauria pogut continuar els estudis.

Recaptat

Objectiu: 3000 €

Recaptat de 0 donants en 1 dies

  • 25% 25%

Aquestes són algunes reflexions dels nostres alumnes. De la mà de l’Escola de Vida Montserrat els acompanyem en la seva educació i formació, i no hi ha res que ens faci més feliç que veure’ls créixer en el seu camí. És fonamental el suport i l’estima de professors, educadors, psicòlegs i voluntaris. Fer-los sentir importants és l’empenta que els manté amb ganes i il·lusió per aprendre.

Al cap i a la fi, no és meravellós sentir-se estimat per una altra persona? Tenir algú amb qui comptar i saber que estarà amb tu en tot moment és una gran satisfacció personal.

El Pol, el Joan i l’Andrea són alguns dels joves de l’entitat que desitgen sentir-se recolzats en la seva trajectòria educativa i amb la teva col·laboració la seva il·lusió es manté viva per a seguir endavant.

Aquest Nadal, et convidem a fer la teva aportació, per petita que sigui, i fer que els nostres nois/es mai perdin les ganes de seguir aprenent. Estem convençuts que junts podem aconseguir fer de l’educació un aprenentatge sense límits.

 

Com pots col·laborar?

 

Ajudar-nos és tan senzill com triar l’import que desitgis aportar i passaràs a formar part de la comunitat de donants que vol posar fi als límits en l’educació. 

Amb 20 € contribuiràs en donar una beca de menjador

Amb 50 € donaràs una beca de reforç escolar

Amb 100 € aportaràs una beca d'escolarització

Amb 150 € donaràs una beca de psicologia i logopedia

acidH es entitat declarada de Utilitat Pública que treballa des de 1994 per a l’atenció a persones amb Intel•ligència Límit (IL) i discapacitat intel•lectual lleugera. La nostra principal funció és prestar serveis per cobrir les seves necessitats en l’àmbit social, laboral i formatiu, i millorar la seva qualitat de vida.

Intel·ligència Límit

Les persones amb IL (Intel·ligència Límit) són aquelles que les seves capacitats intel·lectuals es troben just per sota del que es considera normal segons la OMS. A més presenten un dèficit en la capacitat adaptativa, almenys en dues de les següents àrees: comunicació, cura personal, vida domèstica, habilitats socials / interpersonals, utilització de recursos comunitaris, autocontrol, habilitats acadèmiques, treball, oci, salut i seguretat.

Aquests dèficits fa que siguin persones especialment vulnerables amb dificultats personals, socials, educatives i laborals per a enfrontar-se a les exigències de l’entorn, sent necessari ajustar els suports a cada persona.