VENDA CALENDARI SOLIDARI 2024

Pel dret a ser diferents, defensem un món inclusiu!

L’acidH, una entitat social sense ànim de lucre que acompanya a les persones amb Funcionament Intel·lectual Límit o Discapacitat Intel·lectual Lleu i altres diversitats durant tot el seu cicle vital. 

Hem col·laborat amb 12 il·lustradores professionals per a realitzar un Calendari Solidari, amb l’objectiu de visibilitzar les persones del col·lectiu, així com defensar els seus drets i poder recaptar fons per a continuar enfortint el nostre projecte social. 

La il·lustració de cada mes representa la defensa d’un dret fonamental. Gener, Dret a l’Educació, Febrer, Dret a la Participació, Març,  Dret a la Igualtat de Gènere, Abril, Dret a una Vida Independent, Maig, Dret al Treball, Juny, Dret a l’Accessibilitat, Juliol, Dret a la Intimitat, Agost, Dret a l’Oci i la Cultura, Setembre, Dret a la Llibertat Afectiva i Sexual, Octubre, Dret a la Salut, Novembre, Dret a la Seguretat, i Desembre, Dret a Prendre les teves decisions!  

 

Col·labora i ajuda’ns a fer possible el nostre projecte social!  

El calendari és en format A3 té un preu de 12 euros. Pots realitzar la teva comanda online i recollir-la a l’acidH o en una de les nostres botigues amigues.

A partir del dia 27 de novembre, aproximadament, es realitzaran els enviaments o podràs recollir-lo al punt de venda escollit.

 

Punts de recollida

La compra del calendari en els punts de recollida només es podrà fer en efectiu. Es demana que es portin els 12 euros justos per a facilitar-ho. A l’AcidH també es podrà pagar amb targeta. 

ACIDH. C/ Siracusa, 53 – 08012 Barcelona (Gràcia)

SELVATIKA C/ Torrent de l’Olla 66 – 08012 Barcelona (Gràcia)

TALLER MIL·LIMETRE. C/ Maria 14 (Gràcia)

PAPERERIA & M Av. de la Riera de Cassoles, 9 (Gràcia)

YAMUNA C/ Paris 97 – 08029 Barcelona (Les Corts)

BAR CARINA  c/Villaroel 204. Local 2 08036. (Eixample Esquerra)

ESCOLA MERCE RODOREDA C/ Vesuvi 35 08016 Barcelona (Nou Barris)

ROCAGUINARDA CULTURAL SCCL. C/ Xiprer 13, 08041 Barcelona (Nous Barris)

LLIBRERIA CLAU DE VOLTA C/ Pg. Maragall 84, 08041 Barcelona (Nous Barris)

PERRUQUERIA NURI – C/ Mossén Santiago Oliveras, 6B, 08901. (L’Hospitalet de Ll.)

LA DESTILERIA Av. Catalunya 14, 08680, Gironella (Berguedà)

FORN CAN CARBASSERES C/ San Rafel 5, 17800 Olot (La Garrotxa)

MUSEU ETNOLÒGIC I DE LES CULTURES DEL MÓN  C/ de Montcada, 12, Via 14, 08003. Barcelona (La Ribera)

 

FES LA TEVA COMPRA ONLINE

Vol que t’enviem el calendari a casa? Tria l’opció Enviament. Vols fer la comanda online i anar a recollir a un dels nostres punts de venda? Tria l’opció Recollida

 

Calendari il·lustrat solidàriament per: Irene Adell, Maria Beitia, Raquel Riba, Maria Corte, Anna Obón, SOI acidH, Aitana Giráldez, Violane Elodie, Inés Raigón, Pepa Ràfols, Carolina Montesinos i Marta Rodríguez.

Dissenyat i maquetat per: Carolina Montesinos.

Gestió enviaments: Equip PFI acidH