El passat dijous 06 d’octubre va tenir lloc la inauguració del nou espai del Servei d’Inserció Laboral (SIL) al carrer Ramis amb una jornada de portes obertes per a tots i totes les professionals i voluntaris/es de l’acidH.

El trasllat a aquest local respon a una necessitat, que fa temps vàrem detectar, de poder disposar com a servei d’un local propi que permetés tenir en el mateix espai accessible, aules, despatxos i l’espai de treball per als professionals. Per altra banda, el fet d’estar en un local distint de l’escola ajuda a usuaris, famílies i professionals a visibilitzar que la participació en el servei d’inserció laboral respon a uns objectius, dinàmiques i moments diferents que l’espai d’escola. Aquest canvi ens ha permès doncs guanyar en qualitat i identitat.

Feta aquesta introducció, volíem, en primer lloc, agrair la participació a totes les persones que van assistir i compartir amb nosaltres aquesta jornada i a les persones de les diferents àrees que van col·laborar en l’organització: de l’àrea de Comunicació, a la Marta Vidal per l’edició d’un videoresum de la Jornada de L’Empresa amb Valor(s) (JEV’s) que va tenir un espai de visualització i a la Marta Rodríguez que va fer fotos de l’esdeveniment, al SOI per l’elaboració de les claus que vam repartir, al servei acidh+ per la impressió de material gràfic de la jornada i al Servei de càtering del PFI d’Auxiliar d’hoteleria de l’Escola Vida Montserrat acidH.

Aquesta jornada ens ha permès explicar i donar a conèixer la tasca que es du a terme al SIL, fer comunitat i enfortir vincles amb els i les professionals de les diferents àrees de l’acidH a través de diferents activitats: explicació del SIL, explicació de les accions d’acollida, itineraris individualitzats, metodologia de Treball amb Suport (TAS), prospecció d’empreses, jocs interactius, visualització del videoresum de la passada edició de la Jornada l’Empresa amb Valor(s) (JEV’s) finalitzant amb la degustació dels productes del servei de càtering de PFI.

A més, hem aprofitat per informar sobre la necessitat d’obtenir contactes d’empreses i particulars que puguin mantenir amb nosaltres una relació de col·laboració, creant sinergies, oferint oportunitats per a les persones participants (llocs de feina, pràctiques, visites, voluntariats, etc…) Amb la intenció de posar en valor la importància d’aconseguir nous contactes que vulguin col·laborar i participar en la inclusió de les persones amb FIL a l’empresa ordinària i generar-ne oportunitats, vam donar una clau als professionals a tall de metàfora, de què aquestes són les claus que ens poden obrir portes i camins i que tots podem fer arribar claus i obrir portes a noves possibilitats!


Compartim amb vosaltres el videoresum de la JEV’s i els cartells informatius dels diferents programes d’inserció que tenim en marxa! ↓↓

Cartells programes

Video resum de la jornada l’Empresa amb Valor (s)

Ha estat un plaer poder-vos rebre i compartir amb tots vosaltres! Ens mantenim connectats i presents!!