Servei Ocupacional d’Inserció (SOI)

Certificat de Qualitat

Servei prelaboral d’atenció diürna

Servei adreçat a persones amb Discapacitat Intel·lectual i Funcionament Intel·lectual Límit, entre 18- 65 anys, valorades per l’organisme corresponent com a usuàries d’aquest tipus de servei.

Centre concertat per la Generalitat de Catalunya

Oferim la possibilitat d’entrenar les habilitats personals i laborals fent èmfasi en el desenvolupament de l’autonomia i l’autoestima, mitjançant la participació en diverses activitats i la planificació centrada en la persona.

Disposem de 25 places.

Dins el servei oferim:

1. Activitats d’ajustament personal i social 

Es tracta de tasques dissenyades amb l’objectiu de desenvolupar les competències personals i socials de les persones participants. Com per exemple: cura i manteniment d’un hort urbà, sortides, entrenament en habilitats socials, taller de cuina, danses urbanes o assemblea. 

Participem, també, en diferents activitats comunitàries. 

 2. Activitats prelaborals 

Activitats que tenen la finalitat de mantenir i desenvolupar les competències laborals i manipulatives de les persones participants. 

  • Projecte PA PÉ 

Elaborem paper reciclat mitjançant un procediment totalment artesanal. També creem productes mitjançant aquest material i oferim la possibilitat de participar a tallers -adreçats a empreses, escoles o particulars- on  els nostres artesans ensenyen a elaborar aquest tipus de paper. 

Podeu trobar més informació al nostre compte d’Instagram @papeacidh

  • Projecte TAI (Transició cap a la inserció) 

Activitats teòrico-pràctiques dissenyades per a ampliar les aptituds laborals i de recerca de feina. 

  • Manipulats industrials 

Realitzem ensobraments, muntatges de peces petites o embossament de productes, entre d’altres.