En aquest any tan convuls volem demanar-vos la vostra col·laboració.

La pandèmia de la COVID-19 està provocant un increment de la demanda dels serveis que oferim des del Centre de Psicologia i Logopèdia d’acidH.

El dol, l’aïllament, la pèrdua d’ingressos i la por estan generant o agreujant trastorns de salut mental. Les persones amb Funcionament Intel·lectual Límit (FIL) o Discapacitat Intel·lectual són més vulnerables a l’hora d’afrontar aquesta situació i adaptar-se als canvis que suposa.

Com ja sabeu, moltes famílies que assisteixen al nostre centre tenen greus dificultats econòmiques i els és molt complicat poder assumir el cost de la teràpia, que en aquests moments, resulta indispensable.

Vols col·laborar amb la bossa solidària? Pots fer un donatiu

  • Número de compte: ES93 2100 3003 5422 0063 6233 Concepte: BOSSA SOLIDÀRIA CPLA
  • BIZUM : acidH – 00302

*Donant 100€, hisenda et retornarà 95€. A tu et costa 5€.
Donant a una entitat social fins a 150 € anuals, desgraves a Hisenda el 85% de l’import; d’acord amb la llei 49/2002. Donant a una entitat que fomenta l’ús del català, Hisenda et retorna un 15% de la donació amb el límit màxim del 10% de la quota íntegra autonòmica (acidH n’és una).

Totes les vostres col·laboracions aniran destinades a cobrir beques d’atenció psicològica!

Us agraïm per endavant la vostre col·laboració, i us desitgem que passeu unes Molt Bones Festes! Equip del Centre de Psicologia i Logopèdia de l’acidH

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………

*El 2019 les quotes i donatius donen dret a desgravar entre el 30% i el 75% del seu import en l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques, d’acord amb la llei 49/2002. A més a més, afegim el 15% de desgravació de l’IRPF pel foment de la llengua catalana, d’acord amb la llei 21/2001.
D’acord amb el que s’estableix a la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, de 13 de desembre, l’informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de l’Associació acidH amb la finalitat d’atendre els compromisos derivats de la relació que mantenim amb vostè. Pot exercir els seus drets d’accés, cancel·lació, ratificació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça de la Seu: Carrer Siracusa 53, 08012 Barcelona. Mentrestant, sinó ens comunica el contrari, entendrem que les seves dades no han sigut modificades i que es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el consentiment amb la finalitat de poder atendre les necessitats i obligacions pròpies de l’Associació i a utilitzar-les a fi de poder fidelitzar la relació entre ambdues parts. Mitjançant la meva firma deixo constància de l’acceptació de tot el que aquí s’exposa i de que soc coneixedor/a dels meus drets i obligacions segons la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Centre de psicologia i logopèdia d’acidH