She Bistro és un restaurant situat a la part alta de Barcelona, carrer Santaló, 88, però no és un restaurant qualsevol. Per què?

Les dues sòcies fundadores del She Bistro, Patty Torres directora de Cooking for Mission i Berta Argenté, CEO de Blum, companyia d’impacte social, van voler posar en marxa un restaurant bo i de qualitat que, a més a més, proporcionés una oportunitat laboral a dones supervivents de violència de gènere i/o dones amb diversitat funcional.

D'esquerra a dreta: Patty Torres. Sòcia Fundadora de She Bistro Maixa Vilana. Treballadora Leticia Perales. Tècnica d'Inserció Laboral a AcidH Borja Poal-Manresa. Responsable a She Bistro

D’esquerra a dreta: 
Patty Torres. Sòcia Fundadora de She Bistro
Maixa Vilana. Treballadora
Leticia Perales. Tècnica d’Inserció Laboral a AcidH
Borja Poal-Manresa. Responsable a She Bistro

L’acidH, és una entitat que des de 1994 treballa per l’atenció de les persones amb Funcionament Intel·lectual Límit i Discapacitat Intel·lectual Lleugera. Oferim diversos serveis per cobrir les seves necessitats a nivell social, laboral, formatiu i ens dediquem a millorar la seva qualitat de vida.

Al mes de Setembre dos tècnics del Servei d’Inserció Laboral de l’acidH vam reunir-nos amb les promotores de She Bistro, escoltant les seves necessitats i, des del primer minut, admirant la seva valentia i el seu projecte vam poder presentar-los a la Maixa. Una dona que es va formar al acidH cursant un itinerari d’Auxiliar d’Hoteleria: Cuina i Serveis de Restauració i que es trobava en aquell moment en recerca de feina.

Des de llavors la Maixa treballa al restaurant She Bistro demostrant la seva vàlua dia  a dia i exercint el seu dret al treball.

 

Un maridatge perfecte.

Moltes gràcies SHE BISTRO!!