El passat dia 1 de Febrer representants del Servei d’Inserció Laboral de l’Acidh, vàrem participar en la Jornada de reflexió conjunta de la XIB Xarxa per a la Inclusió Laboral Barcelona que va tenir lloc a la seu de la Fundació Oxfam Intemón, que va oferir les seves sales per a celebrar la jornada.

La trobada va ser un espai de reflexió amb l’objectiu de construir una mirada conjunta cap al futur plantejant nou objectius que ens permetin caminar plegats per fer de Barcelona una ciutat més inclusiva també en l’àmbit laboral.

Durant tot el matí vàrem fer activitats diverses treballant amb companys/es de les diferents entitats que formen part Acapps, Acidh, Arep, Fundació CHM Salut Mental, Aura Fundació, Fundació Escleròsi Múltiple, Fundació Catalana Síndrome de Down, Fundació ECOM, Fundació Els Tres Turons, la Fundació Joia i de l’Equip d’Assessorament Laboral de l’IMPD. Una oportunitat per consolidar una manera de fer comú des de la diversitat de mirades i per continuar enfortint vincles entre les persones.

Vàrem també fer una revisió de com havia estat aquest any 2022 amb accions com:

  • Formació dirigida als equips tècnics: Informació sobre la nova reforma laboral / Perspectiva de gènere per l’accés a l’empresa.
  • Jornada d’accions innovadores per a la recerca de feina
  • Aliances amb Barcelona Activa: Alfabetització digital / Tràmits en línia / Formació amb el gremi de Flequers
  • Participació en el Saló de l’Ocupació i BIZ Barcelona
  • i altres.

 

Un matí per compartir i agafar forces per continuar endavant!