El passat dissabte 4 de Juliol, el Parc d’Atraccions del Tibidabo ha tornat a obrir les portes 112 dies després del tancament amb tot un seguit d’adaptacions a l’espai, les atraccions i els serveis per permetre gaudir de la millor experiència amb les màximes garanties de seguretat tant per al públic visitant com per al personal que hi treballa.

Les 7 persones usuàries del Servei d’Inserció Laboral d’acidH, Georgina Ribera, Aina Dolera, Raquel Frutós, Clara Guaràs, Montse Lamarca, Núria Ramirez i Victòria Chinchilla han pogut reprendre la seva activitat professional després d’una intensa formació de 3 dies previs a la reobertura.

L’aforament general s’ha reduït a un terç de la capacitat del recinte en tots els espais i gairebé el 70% del total d’atraccions estan obertes al públic. Per accedir al parc d’una manera àgil i garantir la seguretat, es recomana adquirir entrades anticipades a través de la pàgina web del Tibidabo o de la nova aplicació mòbil del parc, que permet mantenir el visitant informat en tot moment de les novetats i les mesures relacionades amb la situació sanitària actual.