Els propers dies 9, 10 i 11 de novembre tindrà lloc la celebració de la 4a edició del Saló de l’Ocupació a Fira Barcelona – Recinte Montjuïc. 

Des del Servei d’Inserció Laboral d’acidH tindrem una presencia activa amb un estand a l’espai Apropa’t, amb la finalitat de donar a conèixer dels diferents Serveis i Programes que oferim per afavorir l’accés al món laboral i/o per reorientar el perfil professional de les persones amb FIL i DIL (Programes d’orientació i acompanyament per la inserció laboral i el manteniment de la feina, Programes de Formació i Inserció (PFI) i Itineraris Formatius Específics (IFE)). 

Convidem a totes les persones que volen conèixer recursos per l’accés al mercat laboral a participar al Saló de l’Ocupació, hi trobaràs assessorament, tallers pràctics, contactes amb empreses i més activitats  relacionades amb el món laboral. 

Podeu visitar el Saló els dies 09 i 10 de novembre de 10h a 19:00h. i el dia 11 de novembre de 10h a 14:30h. 

Us deixem l’enllaç de la web del Saló de l’Ocupació on podreu obtenir l’accés i consultar les activitats que es duran a terme. Web: https://www.salocupacio.com