El grup de la Formació d’Auxiliar de Comerç i Logística de SIOAS ha portat a terme un recapte d’aliments dintre de l’àrea laboral, la recollida s’ha realitzat dimarts 15 i dimecres 16 de febrer i els productes que s’ha aconseguit recaptar han anat destinats al Rebost Solidari de Gràcia.  

Els participants de la formació van decidir crear aquest projecte per poder fer una acció social i participativa, i a més desenvolupar els conceptes treballats durant el curs. És per això que es van posar en contacte amb el Rebost, el qual va oferir poder fer una visita a les seves instal·lacions i conèixer amb més profunditat la gran tasca que realitzen dia a dia.  

Per tal de gestionar el recapte, el grup de la formació ha creat cartells informatius i ha fet visites i xerrades als diferents participants i treballadors de l’àrea laboral per donar a conèixer el seu projecte. 

D’altra banda, els dies de la recollida han habilitat i organitzat l’aula polivalent del carrer Ramis, distribuint els productes en diferents zones assenyalades i podent practicar tècniques prèviament treballades com ara el fronteig, la rotació d’aliments i la supervisió de la qualitat i quantitat de productes.  

Un cop acabat aquest recapte, s’han realitzat diferents albarans especificant tots els productes i s’ha procedit a l’emmagatzematge en caixes i l’etiquetatge d’aquestes. Posteriorment, des del Rebost Solidari han fet la recollida dels productes. 

Considerem que el recapte ha sigut tot un èxit i volem agrair a totes les persones que han col·laborat i participat en aquest projecte!

                  

Cartell el·laborat per l’alumnat                                              Alumnes realitzant albarans   i emmagatzemant els productes

 

Recollida dels productes recaptats