Bon dia a tothom, som els i les participants de la primera edició del Taller Prepara’t.

Ens diem Noemí, Sandra, Luis Pablo, Sergi, Maria, Fiona i Irene.

Tenim entre 21 i 25 anys i hem acabat la nostra formació professionals en els IFE i PFI de l’Escola de Vida Montserrat – acidH-

Aquest curs hem decidit seguir formant-nos, per una  banda, estem assistint al curs “Expert en l’atenció a usuaris, ciutadans i clients”, una formació de la Universitat de Barcelona en col·laboració amb la Fundació Once i en paral·lel estem participant en el Prepara’t, un taller formatiu impartit des de l’àrea laboral d’Acidh.

Vam començar a principi d’octubre, i com bé diu el seu nom, en aquest taller ens estem preparant per a  començar la nostra vida laboral.

Estem fent activitats que ens ajuden a conèixer-nos millor, les nostres capacitats, habilitats i les nostres competències. I sobretot provem d’aclarir quins són els noNstres interessos i les nostres motivacions per enfocar de la millor manera la recerca de feina.

Tanmateix, en aquest curs coneixerem diferents aspectes del món laboral: els àmbits d’ocupació, ens familiaritzarem amb el vocabulari propi de l’entorn laboral i els diferents canals de recerca de feina.

I finalment, ens dedicarem a preparar-nos per a començar la recerca activa de feina, elaborant els nostres currículums i preparant-nos per a entrevistes i processos de selecció.

Quan acabi aquest taller, al juny, haurem identificat el nostre perfil professional, i també tindrem més clar com enfocar el nostre procés d’inserció laboral.

Ens esperen uns quants reptes aquest curs, però tenim ganes de llançar-nos de cap en aquesta nova etapa!