Durant el mes d’abril, sis usuaris del servei d’inserció han aconseguit un nou contracte de feina en diverses empreses, i un altre usuari ha renovat contracte.

En J.P. ha tornat a realitzar suplències a Correos, com ja va sent habitual en ell. Periòdicament el criden per a poder cobrir vacants, en aquesta ocasió la suplència és en contracte de mitja jornada i d’un mes de durada.

Al mes d’abril s’han realitzat 3 noves incorporacions més a Decathlon: els usuaris G.J, G.M i V.F L’empresa de material esportiu està tan contenta amb els resultats laborals del candidats i els seguiments i suports, que ens han tornat a demanar més candidats per poder inserir a més treballadors.

Per altra banda l’empresa Nike també ens ha contractat a 3 treballadors en diferents botigues. La G.D. ha començat a treballar en la botiga de Montigalà, la V.M en la botiga de la Roca Village i en D.V. a la nova botiga experience de Passeig de Gràcia.

A més, durant l’abril els nostres usuaris han realitzat un munt d’entrevistes de feina i esperem que en breu recullin el seu fruit i es transformin en noves contractacions!