Sinergies. Ens presentem!

El grup de Sinergies som un grup de persones, que fa temps que estem treballant.

Algunes de les feines que fem són per exemple:  auxiliar administratiu, atenció al públic en serveis de lleure i en centres comercials, servei de neteja, mosso de magatzem i altres…

Tots nosaltres hem participat en grups del Servei d’Inserció Laboral i gràcies a aquests hem trobat unes feines que ens agraden.

Quan vàrem acabar la nostra participació en els diferents programes vàrem crear aquest grup per poder-nos seguir trobant i parlar sobre les tasques i com ens anaven les nostres feines.

Ens trobem els Dilluns cada 15 dies, com que tenim horaris de feina diferents alguns ens trobem al matí i altres a la tarda.

En el grup parlem de com ens va la feina, de sentiments i emocions relacionades amb el treball i també amb el dia a dia a la feina i amb els companys.

Si tenim algun problema o dificultat ho compartim amb el grup i entre tots ens ajudem per intentar trobar una solució.

Grup de Sinergies Tarda:

Núria, Clara, Hector, Vanesa, i Marta

El grup Sinergies de matí participa en una activitat amb el programa Singulars

Som el Miquel i la Paola, participem al grup de Sinèrgies de matí i fa uns dies vam anar a trobar-nos amb els joves que actualment formen part del programa Singulars per explicar-los el nostre pas pel programa, ja que tots dos anteriorment havíem participat.

A més a més també hem pogut compartir experiències posteriors com a treballadors en els nostres respectius llocs de feina com a dependenta i gestió de magatzem en una botiga d’esports i com a acomodador en diversos teatres.

Ha estat una experiència molt gratificant per a tothom i segur repetirem!

Grup Sinergies Matí:

Paola, Miquel , Gabi