Comencem el curs 2021- 2022 amb nous projectes i amb el nostre repte de cada dia, orientar, formar, acompanyar les persones i les empreses, i generar oportunitats laborals per a les persones amb FIL del nostre servei!

Durant aquest trimestre tancarem la passada edició i posarem en marxa les noves edicions dels programes SIOAS i Singulars.

Sumem amplia grup a Sinergies. Sinergies és un espai de trobada i seguiment laboral, integrat per persones amb FIL que treballen en empreses ordinàries, que es troben de forma quinzenal per compartir experiències, neguits,…

Engegarem nous projectes, entre ells el projecte ReValorem en col·laboració amb la Diputació de Barcelona. Donem continuïtat i impuls al programa TAI – Transició a la Inserció- destinat a un grup de persones usuàries del SOI.

També tindrem formacions i tallers, el taller d’habilitats personals i socials d’Inserta-Actas, la formació professionalitzadora d’Auxiliar de comerç i logística i els tallers del Prepara’t per a joves que han acabat IFE o PFI i encara estan formant-se.

L’equip de tècnics d’empresa inicia el curs amb molts reptes sobre la taula! Continuem obrint portes i consolidant relacions de col·laboració, una tasca complexa en el moment actual, i imprescindible!
El programa Incorpora continua en marxa, cada vegada més consolidat i aconseguint més resultats.

I moltes altres coses que ja us anirem explicant.

No deixeu de seguir el nostre web per saber-ne més detalls.