El passat dia 3 de desembre “Dia Internacional de les Persones Amb Discapacitat” va tenir lloc la darrera de les sessions del cicle de trobades per a empreses. Un cicle que ha estat possible gràcies al treball col·laboratiu de les tècniques i tècnics dels 11 serveis que formen part de l’Inclou Futur- XIB, Xarxa per a la Inclusió Laboral de persones amb discapacitat de Barcelona de la qual formem part l’equip d’inserció laboral de l’Acidh.
Durant el cicle hem fet un recorregut que ens ha portat a veure exemples d’empreses on la inclusió ja forma part del seu ADN com la Casa de Carlota, i a través dels professionals de Respon.CAT. També ens hem aproximat als beneficis, no només econòmics sinó també personals, professionals i de creixement del fet d’incorporar la diversitat a les empreses amb l’EAL Equip d’Assessorament Laboral de l’Ajuntament de BCN i els professionals del Col·lectiu Ronda.
En aquesta darrera sessió vàrem poder gaudir del testimoni de 3 experiències d’inclusió amb èxit posant la mirada en els 3 elements que la fan possible: treballadors, empresa i tècnics d’inclusió. Tot plegat en empreses de diferents sectors BSM Tibidabo, L’Obrador dels 15 y El Corte Inglés

Us deixem un recull d’imatges de la jornada