El Torneig Stiga de Bàsquet Adaptat Sant Jordi ha tornat a Lluïsos de Gràcia Fa 6 anys que Lluïsos de Gràcia i acidH (Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà) organitzem el Torneig Stiga de Bàsquet Adaptat Sant Jordi.Un any més ha tornat el torneig Stiga de Bàsquet adaptat Sant Jordi a Lluïsos de Gràcia amb molta il.lusió, esforç i superació personal. La sisena edició s´ha fet a la pista de bàsquet de Lluïsos de Gràcia el passat dia 22 d’abril i hi han participatn quatre equips masculins (Fedamar Valldemia, Encert Sant Martí, Lexia i Lluïsos de Gràcia-acidH) i dos femenins (Encert Panteres i Lluïsos de Gràcia-acidH Fem.).

Es tracta d’una iniciativa impulsada per Lluïsos de Gràcia i l’Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament humà (acidH) amb l’objectiu de fomentar el bàsquet com a eina d’integració social i amb la voluntat d’esdevenir una cita obligada dins el calendari esportiu de la Vila de Gràcia.

El torneig masculí el va guanyar acidH-Lluïsos de Gràcia a la  final contra Encert Sant Martí i el torneig femení el va guanyar acidH- Fem.-Lluïsos de Gràcia a la final contra Encert Panteres.

El Torneo Stiga de Baloncesto Adaptado Sant Jordi ha vuelto a Lluïsos de Gràcia Hace 6 años que Lluïsos de Gràcia y acidH (Asociación Catalana de Integración y Desarrollo Humano) organizamos el Torneo Stiga de Baloncesto Adaptado Sant Jordi.
(más…)