Alumnes treballant en el projecte

 

Finalitzem el projecte d’Experimentem amb l’ART d’enguany amb la col·laboració dels alumnes de cinquè curs d’ESO de l’Escola Vida Montserrat.

El projecte Dialògiques té com a finalitats treballar educativament amb l’art com a font d’estímul intel·lectual i d’ampliació de vivències per a adolescents amb capacitat intel·lectual límit; i també fomentar les relacions entre persones amb i sense discapacitat a partir de dinàmiques que fomentin la tolerància i l’empatia, valorant la diversitat com un valor i una riquesa.

El projecte que hem anat construint plegades amb l’acompanyament de l’artista educadora Amaia Martín, ha posat el focus en el desenvolupament artístic personal del grup implicat.

Aquesta tercera edició del projecte ha passat per diferents moments, iniciant-l’ho amb la realització d’obres d’art fetes pels alumnes a partir de l’escolta, començant per sons quotidians, i acabant amb històries de mà que l’artista Antònia del Rio.

La dinàmica de treball ens ha portat  a poder realizar alguna col·laboració amb el Jardí ambulant, un espai de lliure accés a la planta baixa del Convent dels Àngels, així com a conèixer i poder treballar amb l’arquitecte Santiago Cirugeda, un dels components de «Recetas Urbanas».

En acabar el projecte els alumnes van fer entrevista amb una reportera del Diari Independent de Gràcia.

Enllaç de la notícia

 

 

RECORREGUT i CONCLUSIONS